Over mij

Mijn naam is Kees van der Hart.Geboren in Rotterdam op 3 oktober 1954 maar woon nu in het dorp Benningbroek NH.

Ik fotografeer eigenlijk al vanaf mijn 17e leeftijd ooit begonnen met een Minolta spiegelreflex camera en een donkere kamer op zolder.

Nu heb ik de beschikking over een Canon 5D en een Canon 80D. Ik bezit ook een aantal lenzen(L) en de benodigde flitslampen met studio uitrusting.

Voor het afwerken maak ik gebruik van Lightroom, Adobe Photoshop, Topaz en DXO.

Door het volgen van lessen on en off line voor deze software en het steeds maar weer oefenen met fotograferen en nabewerken durf ik nu te zeggen dat ik het aardig in de vingers heb.

Daarnaast zit ik ook op een fotowerkgroep voor de nodige ondersteuning en om mij verder te ontwikkelen. Deze werkgroep staat onder leiding van een professionele fotograaf welke ons steeds weer voorziet van kritische commentaren en handige tips. Ook leer je van het werk van je groepsgenoten.

Het liefste doe ik leuke projecten(soms tfp) uitwerken en dit werk exposeren op website, Instagram en zo nu en dan ergens aan de muur. 

Heb je een leuk idee waar ik aan kan bijdragen? Stuur mij dan een berichtje en kunnen we kijken of het beide past. Uiteindelijk wil ik mooi werk maken waar jij en ik trots op zijn.

Waar ik me nog meer mee bezig hou:

  • Captian competitie team.
  • Esdegee Reigersdaal wandel vrijwilliger. 
  • Seniorweb thuishulp met specialisatie IOS/Mac.
  • Bibliotheek West Friesland digihulp.
  • Website beheer Probus club Hoorn eo.