Over mij

Geplaatst op

Mijn naam is Kees van der Hart.

Geboren in Rotterdam op 3 oktober 1954 maar woon nu in het mooie West Friesland in het dorp Benningbroek.

Ondertussen ben ik met pensioen en heb ik weer tijd voor mijn hobby fotografie.

Ik fotografeer eigenlijk al vanaf mijn 17e leeftijd ooit begonnen met een Minolta spiegelreflex camera en een donkere kamer op zolder.

Nu heb ik de beschikking over een Canon 5D en een Canon 80D. Ik bezit ook een aantal lenzen(L) en de benodigde flitslampen met studio uitrusting.

Voor het afwerken maak ik gebruik van Lightroom en Adobe Photoshop.

Door het volgen van diverse online lessen voor deze software en het steeds maar weer oefenen met fotograferen en nabewerken durf ik nu te zeggen dat ik het aardig in de vingers heb.

Daarnaast zit ik ook op een fotowerkgroep voor de nodige ondersteuning en om mij verder te ontwikkelen. Deze werkgroep staat onder leiding van een professionele fotograaf welke ons steeds weer voorziet van kritische commentaren en handige tips. Ook leer je van het werk van je groepsgenoten.

Ik doe geen commerciƫle fotografie alhoewel ik wel naasten een enkele keer help met wat fotowerk. Het liefste doe ik leuke projecten uitwerken en dit werk exposeren op website, Instagram en zo nu en dan ergens aan de muur. De projecten gaan allemaal dus op basis van TFP.

Heb je een leuk idee waar ik aan kan bijdragen? Stuur mij dan een berichtje en kunnen we kijken of het beide past. Uiteindelijk wil ik mooi werk maken waar ik zelf en ook jij trots op kunnen zijn.

Waar ik me nog meer mee bezig hou:

  • Activiteiten commissie Probus club Hoorn eo. 
  • Wedstrijdcommissie West Friesche golfclub.
  • Esdegee Reigersdaal wandel vrijwilliger. 
  • Seniorweb en Bibliotheek West Friesland ondersteunen ouderen bij computers, ipad en iphone problemen specialisatie IOS/Mac.