Welkom

Geplaatst op

Welkom op onze site.

Deze gaat over mijn fotografie en golf activiteiten.

Na mijn werkzame carrière bij Elsenga installatietechniek staat nu een volgende uitdaging op mij te wachten. Ik was vanaf 1987 tot en met 2015 directeur van dat bedrijf waar ik met veel plezier heb gewerkt. Echter er komt een moment waarop je het roer moet overgeven. Dat hebben we in 2015 gedaan en na een korte inwerkperiode was ik nog voor 2 jaar als adviseur verbonden met het bedrijf.

De focus kan nu op leuke zaken worden gericht. Golfreisjes deden we al dat gaan we dus uitbreiden met een semi professionele opzet en in samenwerking met een reisorganisatie zijn we begonnen aan de organisatie van ons eerste toernooi in Portugal welke in november 2017 en ondertussen een tweede in 2018 heeft plaatsgevonden. We kunnen spreken van een succesvolle reis waar iedere deelnemer van heeft genoten.

Dat is leuk echter niet genoeg om een heel jaar vol mee te plannen en zeg nou zelf elke dag golfen is ook niet alles. Vroeger toen ik jong was maakte ik veel foto’s en ontwikkelde ik in een eigen doka deze om ze vervolgens onder de familie en bekenden te verspreiden met zo nu en dan een leuke opdracht. Die techniek is echt totaal veranderd waar ik mij vroeger ver hield van kleur (dat was eigenlijk niet goed te doen in de amateur doka) ontwikkel je nu op de computer je digitale RAW bestand tot de mooiste kleuren en zwart/wit of sepia afdrukken.

Ik heb mij dus verder verdiept in de fotografie.  Ik heb een opleiding fotografie onder leiding van fotograaf  Nils Kenninck gevolgd. Diverse workshops gevolgt en  beschik ik over een mooie Canon 5D mark III camera en een backup camera Canon 80D met bijpassende “L” lenzen. In RAW formaat worden de foto’s in rap tempo geschoten. We gebruiken professionele software waaronder photoshop en lightroom van Adobe. De combinatie staat garant voor een uitstekend resultaat. Afdrukken doen we bij profotonet.

Heb ik dan nog tijd over ga ik ook wat werk doen voor diverse clubjes waar ik lid van ben. Ik doe onder andere het deel wedstrijdleiding ondertussen voor meerdere clubs en beheer ook nog een website van een club zonder baan. Ervaring heb ik genoeg opgedaan bij kaartverenigingen, schaakclubs en golfclubs.

Een keer per jaar organiseer ik een goede doelen golftoernooi. Vroeger op de Haarlemmermeersche tegenwoordig op de Westfriese. Afgelopen jaar was dat voor hart voorkinderen(opbrengst voor het goede doel ruim 4000,– euro) en in 2019 voor Warchild. Hou de site in de gaten.

Dorien blijft nog even met haar werk doorgaan en zal daarnaast mij waar het nodig is helpen met organisatie zoals bij het golftoernooi en ontwikkeld zich ondertussen als assistent fotograaf want zo nu en dan kom ik handen tekort.

Groetjes Kees&Dorien

Kees fotografeert

Wil je informatie? Bel 0640759630 of email naar c.vanderhart@quicknet.nl of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.